Wist jij dit al over het plaatsen van een vlag in je tuin

Een vlag in je tuin is ideaal wanneer je als ondernemer een bedrijf aan huis hebt. Zo weten je klanten waar ze moeten zijn. En zo maak je tegelijkertijd ook nog eens reclame. Want een uitbreiding van je klantenkring is natuurlijk altijd fijn. Zorg in dit geval wel dat je rekening houdt met een aantal factoren, zoals het soort vlag en het materiaal. Neem vooraf ook altijd contact met je gemeente of het is toegestaan om een vlaggenmast in je tuin te hebben. 

Fluisterwimpel

Wil je graag een vlag in je tuin, maar vind je het tikkende geluid van de vlag tegen de mast erg vervelend? Met een fluisterwimpel is dit zo opgelost. Deze vlag heeft namelijk rubberen dopjes in plaats van houten dopjes. Je hoort dus geen geluiden bij heftige wind. Daarnaast is er bij fabricage ook nog eens rekening gehouden met de vormgeving. De langwerpige vlag is ook nog eens draaibaar zodat het stof niet in de knoop raakt met de vlaggenmast. 

Materiaal van de vlaggenmast

Wanneer je de vlag niet elke dag opnieuw wilt ophangen, is het verstandig om materiaal te kiezen dat alle weersomstandigheden aankan. Kies in dit geval voor een variant van polyester. De vlag neemt geen vocht op en kreukt niet. Hierdoor verzakt de vlag niet na een zware regenbui. Daarnaast verkleurt polyester dankzij de eigenschappen van het materiaal niet. Is de vlag na verloop van tijd toe aan een reinigingsbeurt? Dan was je deze zonder problemen op 40 graden. De wimpel ziet er vervolgens weer helemaal uit als nieuw. 

Ledverlichting op de vlaggenmast

Houd je wel van een wat extra verlichting in je tuin? Laat dan ledverlichting aanbrengen in de vlaggenmast. Dit geeft een unieke sfeer aan het geheel. Daarnaast maak je ook nog eens een bewuste keuze; ledverlichting is namelijk energiezuiniger dan ‘gewone’ buitenverlichting. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor een vlag in je tuin, het onderhoud van de vlaggen of wil je graag ook andere vlaggen gebruiken voor je onderneming? Neem dan contact op.

Redactie Vlaggenblog

Reacties staan uit.