Tips om je bedrijfsvlaggen zo efficiënt mogelijk te plaatsen

Ondanks nieuwe reclamevormen is een wapperende vlag aan je bedrijf nog altijd een goede manier om gezien te worden. Om er zeker van te zijn dat de vlag gezien wordt, is het zaak om het doek, of de doeken, op een goede plek te hangen. Dit is een belangrijk moment, omdat je met de plek een keuze voor de toekomst maakt. Zo is het een dilemma om de vlag op te hangen op een plek waar het doek het meest zichtbaar is of daar waar de vlag het meeste wordt gezicht door de doelgroep. In deze blog gaan we in op de juiste plek voor een vlag.

Denk na over waar de doelgroep zich bevindt

Het is allereerst belangrijk om te bepalen waar de doelgroep zich bevindt, voordat de vlag uit kan. Zodra je meer weet over de doelgroep is er beter een keuze te maken. Zoals hierboven genoemd is de drukste plek niet altijd de beste plek om een vlag op te hangen. Het gaat ook om de kwaliteit van de doelgroep. Waar zitten de mensen die echt potentiële klanten zijn? Daar wil je de bedrijfsvlag plaatsen.

Hoe wordt een vlag bij je bedrijf geplaatst?

Naast het aanschaffen van een vlag is het in de meeste gevallen ook nodig om een vlaggenmast aan te schaffen om het doek aan te hangen. Op grote hoogte zien mensen de vlag beter en het doek vangt meer wind. Daardoor wappert de vlag en dat wapperen trekt meestal de aandacht van potentiële klanten. Een vlag bij je bedrijf is een echte blikvanger, maar het leert mensen ook om je bedrijfsnaam beter te herkennen.

Vlaggen plaatsen op diverse plekken

Naast de reguliere bedrijfsvlaggen aan de voorzijde of om de hoek van een bedrijf aan een vlaggenmast zijn er ook andere manieren om een doek in het bedrijf te betrekken. Herhaling is de beste reclame en dat is een reden waarom vlaggen steeds vaker worden toegepast. Mensen leren een bedrijfsnaam en logo herkennen als ze er vaker aan worden herinnerd. Zorg daarom voor een bedrukte vlag met opvallende bedrukking, waarin duidelijk wordt wat je bedrijf doet.

Redactie Vlaggenblog

Reacties staan uit.